Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Institutul Roman de Psihologie

Ce este Asociatia Institutul Roman de Psihologie?

Institutul Roman de Psihologie este o echipa de profesionisti cu o oferta variata de servicii psihologice, la cele mai inalte standarde profesionale, in urmatoarele domenii de competenta: consiliere si psihoterapie, psihologie clinica, psihologie educationala, psihologia muncii, transporturilor si organizationala, psihologie aplicata in domeniul sigurantei nationale, consultanta de imagine, psihiatrie, medicina muncii si nutritie.

De ce sa redirectionezi 2% din impozitul din venit catre IRP?

Printre persoanele cu cea mai mare nevoie de servicii psihologice sunt cele care provin din categorii sociale defavorizate. IRP isi propune sa ofere sedinte gratuite de psihoterapie si consiliere psihologica individuala si de grup, grupuri de suport si campanii de prevenire a consumului de alcool si alte substante (droguri, tutun etc), campanii impotriva violentei si campanii de informare pe diverse teme de actualitate.

Avem in vedere si organizarea de cursuri gratuite in domeniul comunicarii, managementului stresului, controlului furiei si gestionarii emotiilor, abandonului etc., pentru copii, adolescenti si alte categorii de varsta sau sociale fara posibilitati.

Cum procedez?

Daca te-ai hotarat sa redirectionezi 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Institutul Roman de Psihologie atunci tot ce trebuie sa faci este sa descarci formularul de mai jos, il completezi cu datele tale il semnezi si ni-l trimiti scanat pe adresa de email office@irp.ro

Iti multumim pentru sprijinul tau.