Termeni si conditii generale

Toate informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt proprietatea exclusiva a Asociatiei Institutul Roman de Psihologie, care detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Asociatia Institutul Roman de Psihologie depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, nu este si nu va fi lputea fi facuta legal responsabila sub nici o circumstanta pentru utilizarea necontrolata a informatiilor prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris in prealabil al Asociatie Institutul Roman de Psihologie. In caz contrar, aceasta reprezinta o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.