Despre noi
Cine suntem?

Suntem o echipa de profesionisti care au acelasi scop comun: sa ofere servicii psihologice la cele mai inalte standarde profesionale. Suntem psihologi cu drept de libera practica, formatori si supervizori atestati de Colegiul Psihologilor din Romania, in urmatoarele specialitati de competenta: consiliere si psihoterapie, psihologie clinica, psihologie educationala, psihologia muncii, transporturilor si organizationala, psihologie aplicata in domeniul sigurantei nationale.

CUM SI DE CE SA DEVII MEMBRU IRP

Membrii IRP sunt interconectati si functioneaza intr-o retea profesionala prestigioasa. Institutul ofera garantia calitatii serviciilor si asigura cursuri de formare profesionala continua si complementara. prezentari, workshopuri, oferte de voluntariat, practica si colaborare in proiecte de cercetare, dezvoltare si inovare.

Membrii inregistrati beneficiaza de 10% reducere la toate cursurile de formare continua, primesc regulat informari despre evenimentele organizate de IRP, si au prioritate la inscrierea la orice eveniment sau curs.

Daca doriti sa deveniti mebru IRP, va invitam sa trimiteti datele dumneavoastra (copie dupa buletin, CV, copie dupa ultima diploma de studii precum alte diplome relevante) precum si dovada de plata a cotizatiei anuale de 100 de lei la adresa office@irp.ro cu subject line “membru nou”.

Cotizatia se poate plati in conturile:

RO57 BACX 0000 0009 9564 9001 - LEI   /   RO30 BACX 0000 0009 9564 9002 - EURO

deschise la UniCredit Bank

  • VIZIUNE
  • MISIUNE
  • ECHIPA
  • RESPONSABILITATE SOCIALA

Ne propunem sa devenim un nume de referinta cu o identitate proprie foarte clar stabilita care imbina stiinta, seriozitatea academica si profesionalismul cu abordari moderne si creative, cu vizibilitate si greutate in domeniu atat pentru publicul larg, cat si printre colegii nostri psihologi.

IRP ofera servicii de excelenta prin personalul  profesionist (o echipa multidisciplinara de specialisti de exceptie), metode, tehnici si dotari de ultima generatie, intr-un cadru cald si modern.

Prin viziunea holistica si unitara venim in sprijinul nevoilor oamenilor, oferim un serviciu psihologic amplu, personalizat, dedicat optimizarii functionarii umane si armonizarii structurilor interne, activarii resurselor si valorificarii maximale a intregului potential uman de dezvoltare.

Suntem experti recunoscuti la nivel national si international, cu rezonante puternice in comunitatea academica si profesionala romaneasca, suntem cadre didactice de prestigiu. Colaboram cu societati si asociatii de formare de renume: Societatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata, Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania, Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa, Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana.

Suntem membri in comitetele stiintifice al unor prestigioase reviste de specialitate: International Journal of Traffic and Transportation Psychology, Romanian Journal of Experimental Applied Psychology, Romanian Journal of Developmental and Social Psychology.

Dispunem de o experienta bogata, de competente si expertiza de specialitate validate de-a lungul timpului atat in plan academic, cat si in planul aplicat al profesiei de psiholog cu drept de libera practica.

De asemenea, am organizat conferinte nationale si internationale, simpozioane, mese rotunde, dezbateri, prelegeri, workshop-uri si training-uri in mediile academice si profesionale. Suntem autorii a numeroase articole de specialitate publicate in reviste cotate international, autori de carti si tratate.

IRP recunoaste nevoia de servicii pentru categorii sociale defavorizate. In acest scop ne propunem sa oferim sedinte gratuite de psihoterapie si consiliere psihologica individuala si de grup, grupuri de suport si campanii de prevenire a consumului de alcool si alte substante (droguri, tutun etc), impotriva violentei etc. si campanii de informare a populatiei pe diverse teme de actualitate. Avem in vedere si organizarea de cursuri gratuite pentru copii, adolescenti si alte categorii de varsta sau sociale fara posibilitati in domeniul comunicarii, managementului stresului, controlului furiei si gestionarii emotiilor, abandonului etc.