Serviciile si expertiza IRP

Institutul Roman de Psihologie este o echipa de profesionisti cu o oferta variata de servicii psihologice, la cele mai inalte standarde profesionale, in urmatoarele domenii de competenta: consiliere si psihoterapie, psihologie clinica, psihologie educationala, psihologia muncii, transporturilor si organizationala, psihologie aplicata in domeniul sigurantei nationale, consultanta de imagine, psihiatrie, medicina muncii si nutritie.

Activitatea noastra este menita sa vina in sprijinul nevoilor oamenilor, astfel ca oferim un serviciu psihologic amplu, personalizat, dedicat optimizarii functionarii umane si armonizarii structurilor interne, activarii resurselor si valorificarii maximale a intregului potential uman de dezvoltare.

Expertii IRP creeaza si sintetizeaza in permanenta programe de dezvoltare personala, testari si evaluari, programe de formare profesionala dedicate specialistilor in domeniu si servicii pentru companii. Dispunem de o experienta bogata, de competente si expertiza de specialitate validate de-a lungul timpului atat in plan academic, cat si in planul aplicat al profesiei de psiholog cu drept de libera practica.

Printre persoanele cu cea mai mare nevoie de servicii psihologice sunt cele care provin din categorii sociale defavorizate. IRP isi propune sa ofere sedinte gratuite de psihoterapie si consiliere psihologica individuala si de grup, grupuri de suport si campanii de prevenire a consumului de alcool si alte substante (droguri, tutun etc), campanii impotriva violentei si campanii de informare pe diverse teme de actualitate. Avem in vedere si organizarea de cursuri gratuite in domeniul comunicarii, managementului stresului, controlului furiei si gestionarii emotiilor, abandonului etc., pentru copii, adolescenti si alte categorii de varsta sau sociale fara posibilitati.